Постать, що символізує епоху: книга про Героя України П. Т. Тронька - Пащенко, О. (Архіви України, 2008)
Рецензія на книгу: Що ми залишимо нащадкам?: Збірник матеріалів і документів про дер-
жавну, громадську діяльність та наукову роботу академіка НАН України, Героя
України Петра Тимофійовича Тронька / за ред. акад. НАН України В. А. Смолія. – К., 2008. – 552 с.