Карнавальні “цигани”: етнічний стереотип і обрядова маска - Курочкін, О. (Науковi записки. Збiрник праць молодих вчених та аспiрантiв, 2008)
Автор дійшов висновку, що більш ніж за пятисотлітню етнічну історію ромів на