До питання про лексичні особливості сервітського діалекту мови ромів України - Семілетко, В. (Науковi записки. Збiрник праць молодих вчених та аспiрантiв, 2008)
У статті з метою виявлення лексичних особливостей мови сервів проведено аналіз найбільш вживаних слів сервітського і ловарського діалектів романі, а також лексичних запозичень зі слов’янських мов. В статье с целью выявления лексических особенностей языка сервов проведен анализ наиболеееупотребляемых слов сервитского и ловарьского