Як подільська шляхта означувала свою територію (за матеріалами комісарських свідчень 1564 р.) - Михайловський, В. (Науковi записки. Збiрник праць молодих вчених та аспiрантiв, 2009)
У даній розвідці на прикладі свідчень комісарів, що проводили ревізію
документів на право земельної власності у 1564 р., робиться спроба фіксації
різних означень своєї території подільською шляхтою. В данном исследовании на примере свидетельств комиссаров, проводивших ревизию документов на право земельной собственности в 1564
г., делается попытка фиксации разных определений своей територии подольськой шляхтой. This article uses the example of commissionaires’ testimony scripted during
the 1564 revision of the documents to establish several different ways, in which
the Podillya nobility marked their territory.