Відомості про книги в парафіяльних храмах Київської митрополії XVIII ст.: інформаційний потенціал джерела - Прокоп’юк, О. (Науковi записки. Збiрник праць молодих вчених та аспiрантiв, 2009)
В статті автор аналізує відомості про книги в храмах Київської митрополії як джерело до вивчення парафіяльного життя та побутування друкованої книги у XVIII ст. В статье автор анализирует ведомости о книгах в храмах Киевской
митрополии как источник к изучению приходской жизни и распространения
печатной книги в XVIII в. In the article the author analyses the records about books in the Kyiv
Metropolis’ churches as the source of parish life’s study and spreading bookwork in the 18th century.