«Черниговские губернские ведомости» як джерело з історії місцевої влади: 1861–1889 рр. - Ващенко, А. (Науковi записки. Збiрник праць молодих вчених та аспiрантiв, 2009)
У статті, на основі аналізу матеріалів «Черниговских губернских ведомостей» за 1861-1889 рр., визначено потенціал цієї газети як джерела
з історії місцевих органів влади та управління. В статье, на основании анализа материалов «Черниговских губернских ведомостей» за 1861-1889 гг., определен потенциал этой газеты как
источника по истории местных органов власти и управления. The article characterizes the potential of the newspaper «Chernigovskiye
gubernskiye vedomosty» as a source base for studing history of the local
authorities and management. «Chernigovskiye gubernskiye vedomosty» of the
period from 1861 to 1889 was analysed.