Економічні підходи до комплексного вирішення проблеми скорочення викидів в атмосфер - Логачова, О.В. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2007)
Проаналізовано сучасний стан і тенденції викидів шкідливих та забруднюючих речовин в атмосферне повітря по Донецькій області та Україні. Досліджено проблеми інвестування у сектор охорони довкілля. Обґрунтовно необхідність комплексного вирішення проблеми викидів як забруднюючих речовин і парникових газів.
---------- Проанализировано современное состояние и тенденции выбросов вредных и загрязняющих веществ в атмосферу по Донецкой области и по Украине. Исследованы проблемы инвестирования в сектор охраны окружающей природной среды. Обоснована необходимость комплексного решения проблемы выбросов как загрязняющих веществ и парниковых газов.
---------- Present state and trends in contaminants emissions in the Donetsk region and Ukraine are analyzed. Problems of environmental investments have been investigated. Necessity of the complex solving the problems concerning environmental pollution as well as greenhouse gases emissions has been proved.
----------