Нова парадигма розвитку хімічної промисловості України - Алимов, О.М. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2010)
Рецензія на монографію: Шубін О.О. Хімічна промисловість України: економічні трансформації та перспективи / О.О. Шубін; Міністерство освіти і науки України, Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського. – Донецьк, 2010. – 628 с.