Режим митного складу: алгоритм його використання та шляхи вдосконалення - Осадча, Н.В. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2010)
Проаналізовано елементи митних процедур у межах режиму “митний склад”, побудовано алгоритми митних операцій і визначено напрями їх удосконалення.
Ключові слова: алгоритм, митний склад, митні платежі, договор зберігання. Проанализированы элементы таможенных процедур режима «таможенный склад», построены алгоритмы таможенных операций и определены направления их совершенствования.
Ключевые слова: алгоритм, таможенный склад, таможенные платежи, договор сохранности. The article analyses the elements of customs procedures of “customs warehouse” regime, builds the algorithms of customs operations and marks the ways to improve them.
Keywords: algorithm, customs warehouse, customs payments, safety agreement.