Проблема доларизації в Україні та шляхи її вирішення - Шира, Н.О. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2010)
Проаналізовано проблему доларизації, її види, позитивні й негативні сторони і вплив на економіку. Подано рекомендації щодо її зниження.
Ключові слова: доларизація в Україні, проблеми, економіка, рекомендації. Анализируется проблема долларизации, ее виды, положительные и отрицательные стороны и влияние на экономику. Даны рекомендации по ее снижению.
Ключевые слова: долларизация в Украине, проблемы, экономика, рекомендации. The problem of dollarization is analysed, its types, positive and negative aspects, and its effect on the economy are analyzed. The recommendations are given to reduce it.
Keywords: dollarization in Ukraine, problems, economy, recommendations.