Особливості визнання витрат на Інтернет на підприємствах торгівлі - Коновалова, Т.В.; Гарбузова, Н.О. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2010)
Розглянуто можливі шляхи використання підприємством мережі Інтернет, моделі відображення пов’язаних із цим витрат у бухгалтерському та податковому обліку й виникнення можливих спірних питань щодо віднесення їх до валових витрат підприємства.
Ключові слова: Інтернет, підприємства торгівлі, бухгалтерский та податковий облік. Рассмотрены возможные пути использования предприятием сети Интернет, модели отображения связанных с этим расходов в бухгалтерском и налоговом учете и возникновение возможных спорных вопросов по отнесению их к валовым расходам предприятия.
Ключевые слова: Интернет, предприятия торговли, бухгалтерский и налоговый учет. The article deals with possible ways of using Internet by an enterprise, models of representing Internet costs in enterprise’s accounting and fiscal accounting, as well as the disputable issues concerning the problem whether to consider them the gross expenditures of the enterprise.
Keywords: Internet, trading enterprises, enterprise accounting, fiscal accounting.