Податковий кодекс України як інструмент вирішення проблем бухгалтерського обліку податку на прибуток - Кучер, С.В. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2010)
Розглянуто вплив прийняття Податкового кодексу України на бухгалтерський облік податку на прибуток. Ключові слова: податковий облік, податкові розрахунки, податок на прибуток, Податковий кодекс України. Рассмотрено влияние принятия Налогового кодекса Украины в бухгалтерском учете налога на прибыль. Ключевые слова: налоговый учет, налоговые расчеты, налог на прибыль, Налоговый кодекс Украины. The paper shows the influence of a new Tax Code of Ukraine on accounting the income tax. Keywords: tax accounting, tax calculations, income tax, Tax Code of Ukraine.