Аспекти організації бухгалтерського обліку розрахунків за ПДВ - Уллубієва, К.К. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2010)
Визначено основні елементи організації бухгалтерського обліку розрахунків за податком на додану вартість щодо методичної складової. Ключові слова: організація бухгалтерського обліку, розрахунки за ПДВ, облікова політика, податкова політика. Определены основные элементы организации бухгалтерского учета расчетов по налогу на добавленную стоимость в части методической составляющей. Ключевые слова: организация бухгалтерского учета, расчеты по НДС, учетная политика, налоговая политика. The paper describes main elements of organization of value-added tax payments in the aspect of a methodical component. Keywords: organization of accounting, value-added tax payments, accounting policy, tax policy.