Визначення основних чинників сталого розвитку регіонів України - Чічкань, О.І. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2010)
Досліджено основні фактори сталого розвитку регіонів України. Визначено взаємозв’язок між основними з них та оцінено їх вплив на соціально-економічний розвиток регіонів. Ключові слова: сталий розвиток, чинники, основний капітал, інвестиції, інновації, регіон Определены основные факторы устойчивого развития регионов Украины. Установлена взаимосвязь между основными из них и оценен уровень их влияния на социально-экономическое развитие регионов. Ключевые слова: устойчивое развитие, факторы, основной капитал, инвестиции, инновации, регион. The paper identifies main factors of Ukraine’s regions sustainable development. The relationship between main of them was established, and their influence on the socio-economic development of regions was assessed. Keywords: sustainable development, factors, basic capital, investments, innovations, region.