Соціальний пакет як інструмент соціальної відповідальності у сфері охорони праці - Котова, Н.І. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2010)
Визначено потреби та напрями запровадження соціальної відповідальності для забезпечення реалізації законодавства про охорону праці. Розкрито зміст і принципи формування соціального пакета у сфері охорони праці.
Ключові слова: соціальний пакет, соціальна відповідальність, охорона праці. Определены потребности и направления внедрения социальной ответственности для обеспечения реализации законодательства об охране труда. Раскрыты содержание и принципы формирования социального пакета в сфере охраны труда.
Ключевые слова: социальный пакет, социальная ответственность, охрана труда. The needs and ways of introducing social responsibility are defined for providing realization of labour protection legislation. The content and principles of social package formation in labour protection sphere are described.
Keywords: social package, social responsibility, labour protection.