Розробка моделі стратегічного управління гірничодобувного підприємства - Паршин, Ю.І. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2010)
Розроблено й обґрунтовано модель управління гірничодобувним підприємством. Визначено окремі складові блоки моделі та багатообразні компоненти складної системи.
Ключові слова: гірничодобувне підприємство, моделі управління, система. Разработана и обоснована модель управления горнодобывающим предприятием. Определены отдельные составные блоки модели и многообразные компоненты сложной системы.
Ключевые слова: горнодобывающее предприятие, модели управления, система. The model of mining enterprise management was developed and well-grounded. Separate component blocks of the model and varied components of the complex system are defined.
Keywords: mining enterprises, management models, systems.