Договірне оформлення аудиту: проблеми та їх вирішення - Бондар, В.П. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2010)
Розглянуто процес укладання договору на проведення аудиту, виділено проблеми договірного регулювання відносин аудиторської фірми із клієнтом, надано рекомендації щодо вирішення існуючих проблем.
Ключові слова: аудит, договір, клієнти, проблеми, відносини, рекомендації. Рассмотрен процесс заключения договора на проведение аудита, выделены проблемы договорного регулирования отношений аудиторской фирмы с клиентом, даны рекомендации по решению существующих проблем.
Ключевые слова: аудит, договор, клиенты, проблемы, отношения, рекомендации. The paper describes the process of drawing up of audit contract, identifies the problems of contractual regulation of relations between an audit firm and client, gives recommendations on solution of existent problems.
Keywords: audit, contract, clients, problems, relations, recommendations.