Основные положения концепции инновационной системы - Ахромкин, Е.М. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2010)
Досліджено проблему формування і функціонування інноваційної системи та її елементів. Визначено структуру інноваційної системи.
Ключові слова: інноваційна система, інституціональна підсистема, інноваційна інфраструктура, ринкова підсистема. Исследуется проблема формирования и функционирования инновационной системы и ее элементов. Определена структура инновационной системы.
Ключевые слова: инновационная система, институциональная подсистема, инновационная инфраструктура, рыночная подсистема. The paper studies the problem of formation and action of the innovation system and its elements. The structure of the innovation system is defined.
Keywords: innovation system, institutional subsystem, innovation infrastructure, market subsystem.