Доверие как базовый параметр институциональной среды в банковском секторе - Матюшин, А.В. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2010)
Досліджено проблему довіри населення до комерційних банків як базового параметра інституціонального середовища в банківському секторі, обґрунтовано пропозиції щодо його укріплення.
Ключові слова: банківський сектор, довіра, інституціональне середовище. Исследована проблема доверия населения к коммерческим банкам как базового параметра институциональной среды в банковском секторе, обоснованы предложения по его укреплению.
Ключевые слова: банковский сектор, доверие, институциональная среда. The paper investigates the problem of people’s confidence in commercial banks as a basic parameter of the institutional environment in a banking sector. The recommendations on its strengthening are grounded.
Keywords: banking sector, confidence, institutional environment.