Модель загроз в інформаційних мережах - Василенко, В.С. (Збірник наукових праць Інституту проблем моделювання в енергетиці ім.Г.Є.Пухова НАН України, 2010)
More detailed and perfect model of threats to the informative resources is offered in the distributed computer networks.