Информационно-телекоммуникационные технологии в развитии онлайнового электронного бизнеса - Винарик, Л.С.; Щедрин, А.Н.; Васильева, Н.Ф. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2007)
Показано вплив інформаційно-телекомунікаційних технологій на торговельні Інтернет-проекти в системі онлайнового електронного бізнесу (ОЕБ) і з метою вирішення проблеми впровадження даних торговельних проектів як бази ОЕБ, а відповідно і прискорення зростання кількості їх користувачів, обґрунтовано комплекс взаємозалежних заходів.
---------- Показано влияние информационно-телекоммуникационных технологий на торговые Интернет-проекты в системе онлайнового электронного бизнеса (ОЭБ) и в целях решения проблемы внедрения данных торговых проектов как базы ОЭБ, а соответственно и ускорения роста числа их пользователей, обоснован комплекс взаимосвязанных мер.
---------- The influence of information-telecommunicational technologies on trading Internet-projects is shown in the system of on-line e-business. To solve the problems concerning introduction of mentioned trading projects and to increase the number of their users, a set of interrelated measures is well-grounded.
----------