Моделі інформаційних потоків та їх використання в системах бази даних та документології для прийняття рішень - Кунченко–Харченко, В.І. (Збірник наукових праць Інституту проблем моделювання в енергетиці ім.Г.Є.Пухова НАН України, 2010)
Розглянуто моделі структуризації інформаційних потоків при формуванні баз даних для задач управління.