Синтез моделей діалогового інтерфейсу управління процесами навчання в інтелектуальних тренажерах - Сікора, Л.С.; Міюшкович, Ю.Г.; Єлізаров, Д. (Збірник наукових праць Інституту проблем моделювання в енергетиці ім.Г.Є.Пухова НАН України, 2010)
Розглянуто підстави синтезу мультимедійних діалогових
комплексів в АІС призначених для відображення динамічних ситуацій з
використанням СППР для управління інтелектуальними тренажерами.