Використання когнітивних моделей оператора для розв’язання проблеми інформаційного перевантаження - Ус, М.Ф.; Фуртат, Ю.О. (Збірник наукових праць Інституту проблем моделювання в енергетиці ім.Г.Є.Пухова НАН України, 2010)
Стаття присвячена когнітивним моделям операторів та використанню адаптивних інтерфейсів в СППР. В цій статті також розглядаються можливості створення програмних засобів для управління адаптивними інтерфейсами. The article is dedicated to the operators’ cognitive models and usage of the
adaptive interfaces in DSS. In this article the possibilities of software creation to
manage adaptive interfaces are also considered.