Моделі оптимізації ризиків при управлінні активами та пасивами комерційних банків в умовах кризових ситуацій - Піджарко, Н.В. (Збірник наукових праць Інституту проблем моделювання в енергетиці ім.Г.Є.Пухова НАН України, 2010)
В статті розглянуті моделі і способи мінімізації найпоширеніших ризиків при здійсненні управління менеджерами і керівниками комерційних банків і фактори, які впливають на прийняття стратегічних рішень в кризових ситуаціях.