Інтенсивність утворення пігментів бактеріями родів Azotobacter, Azospirillum, Pseudomonas залежно від якості використаного агар-агару
Виявлено, що утворення пігментів досліджуваними шта-мами бактерій родів Azotobacter, Azospirillum та Pseudomonas залежить від якості агар-агару, використаного для приготування живильного середовища. Втрата цієї властивості бактеріями при культивуванні на середовищах з різними видами агару може ускла...
Saved in:
| Date: | 2009 |
|---|---|
| Main Authors: | , , |
| Format: | Article |
| Language: | Ukrainian |
| Published: |
Інститут мікробіології і вірусології ім. Д.К. Заболотного НАН України
2009
|
| Series: | Сільськогосподарська мікробіологія |
| Subjects: | |
| Online Access: | https://nasplib.isofts.kiev.ua/handle/123456789/27137 |
| Tags: |
Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
|
| Journal Title: | Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine |
| Cite this: | Інтенсивність утворення пігментів бактеріями родів Azotobacter, Azospirillum, Pseudomonas залежно від якості використаного агар-агару / Т.М. Ковалевська, В.П. Горбань, І.М. Романова // Сільськогосподарська мікробіологія: Міжвід. темат. наук. зб. — Чернігів, 2009. — Вип. 9. — С. 188-194. — Бібліогр.: 3 назв. — укр. |
Institution
Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine| Summary: | Виявлено, що утворення пігментів досліджуваними шта-мами бактерій родів Azotobacter, Azospirillum та Pseudomonas залежить від якості агар-агару, використаного для приготування живильного середовища. Втрата цієї властивості бактеріями при культивуванні на середовищах з різними видами агару може ускладнити їх ідентифікацію. |
|---|