АРМ продавца малого предприятия по торговле промышленными товарами - Кравченко, В.И.; Сагайда, П.И.; Кравченко, В.В. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2007)
Розглянуто комерційну діяльність малої промтоварної крамниці і для автоматизації обробки економічної інформації розроблено інформаційну модель та програмне забезпечення автоматизованого робочого місця продавця.
---------- Рассмотрена коммерческая функция малого промтоварного магазина, для автоматизации обработки экономической информации разработаны информационная модель и программное обеспечение автоматизированного рабочего места продавца.
---------- A commercial function of a small clothing shop is considered. To automize the processing of economic information, the information model and software for automated seller’s working place are developed.
----------