Гносеологія поняття “ринок праці” - Кратт, О.А.; Будякова, О.Ю. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2007)
З'ясовано формальну структуру поняття "ринок праці" за допомогою використання як основних градієнтів, що ідентифікують ринок праці, типологічних рис, іманентних категорії "відносини". ---------- Выяснена формальная структура понятия "рынок труда" посредством использования в качестве основных градиентов, идентифицирующих рынок труда, типологических черт, имманентных категории "отношение". ---------- Formal structure of the notion "labour market" is found by using basic gradients identifying the labour market , typological features inherent in the category "relation". ----------