Пульс наукової періодики (Про стан виходу журналів Національної академії наук України у 2009 році) (Вісник НАН України, 2009)
20 жовтня 2009 року відбулося засідання Науково-видавничої ради Національної академії наук України, на якому було, зокрема, розглянуто питання про стан виходу журналів НАН України в поточному році.