80-річчя академіка НАН України В.В. Матвєєва (Вісник НАН України, 2009)
10 листопада виповнилося 80 років знаному вченому в галузi механiки деформiвного твердого тiла та динамiки i мiцностi машин академiкові НАН України Валентинові Володимировичу Матвєєву.