80-річчя члена-кореспондента НАН України О.Я. Олійника (Вісник НАН України, 2009)
25 листопада виповнилося 80 років відомому вченому в галузі гідромеханіки членові-кореспондентові НАН України Олександрові Яковичу Олійнику.