70-річчя члена-кореспондента НАН України О.Г. Резнікова (Вісник НАН України, 2009)
12 листопада виповнилося 70 років знаному вченому-патофізіологу і ендокринологу членові-кореспондентові НАН України та АМН України Олександрові Григоровичу Резнікову.