60-річчя члена-кореспондента НАН України Н.М. Фіалко (Вісник НАН України, 2009)
20 грудня виповнилося 60 років відомому вченому в галузі енергетики членові-кореспондентові НАН України Наталії Михайлівні Фіалко.