Передумови занепаду українського села - Панасюк, Б. (Вісник НАН України, 2010)
Рецензія на книгу: Мельник Ю.Ф., Вергунов В.А., Глазунов Г.О. Сільське господарство України 1917–1920 років: реалії та пошуки / Під заг. ред. чл.-кор. УААН Ю.Ф. Мельника. – К., 2008. – 284 с.