60-річчя члена-кореспондента НАН України О.М. Пономаренка (Вісник НАН України, 2010)
14 січня виповнилося 60 років відомому вченому в галузі геохронології та геохімії членові-кореспондентові НАН України Олександрові Миколайовичу Пономаренку.