80-річчя члена-кореспондента НАН України В.В. Климова (Вісник НАН України, 2010)
20 лютого виповнилося 80 років знаному вченому в галузі фізико-хімії членові-кореспондентові НАН України Всеволодові Валентиновичу Климову.