70-річчя члена-кореспондента НАН України Е.Г. Петрова (Вісник НАН України, 2010)
12 лютого виповнилося 70 років відомому фізикові-теоретикові члену-кореспонденту НАН України Ельмарові Григоровичу Петрову.