70-річчя члена-кореспондента НАН України М.Я. Валаха (Вісник НАН України, 2010)
22 лютого виповнилося 70 років відомому вченому в галузі фізики напівпровідників і оптики членові-кореспондентові НАН України Михайлові Яковичу Валаху.