Ваговий метод калібрування лазерних балансних концентромірів для наповнення бази даних з швидким доступом в АСУ-ТП енергоблоком - Сікора, Л.С.; Владика, Р.М.; Міюшкович, Ю.Г.; Лиса, Н.К. (Збірник наукових праць Інституту проблем моделювання в енергетиці ім.Г.Є.Пухова НАН України, 2010)
Розглянуто модель вагового калібрування лазерного концентроміра, яка є основою метрологічного забезпечення нформаційно-
вимірювальної системи в структурі АСУ-ТП для контролю граничних режимів функціонування енергоблоків(котлів).