Захист інформаційних ресурсів, документів як складова інформаційного забезпечення системи управління - Кунченко–Харченко, В.І. (Збірник наукових праць Інституту проблем моделювання в енергетиці ім.Г.Є.Пухова НАН України, 2010)
В системі розглянуто проблема забезпечення захисту конфіденційної документації на основі інформаційних технологій.