80-річчя члена-кореспондента НАН України Г.С. Кіта (Вісник НАН України, 2010)
5 березня виповнилося 80 років відомому вченому в галузі математичних проблем механіки та механіки руйнування членові-кореспондентові НАН України Григорієві Семеновичу Кіту.