50-річчя члена-кореспондента НАН України А.В. Рагулі (Вісник НАН України, 2010)
18 березня виповнилося 50 років видатному вченому в галузі матеріалознавства членові-кореспондентові НАН України Андрієві Володимировичу Рагулі.