60-річчя члена-кореспондента НАН України П.М. Мележика (Вісник НАН України, 2010)
3 травня виповнилося 60 років відомому вченому в галузі теоретичної радіофізики членові-кореспондентові НАН України Петрові Миколайовичу Мележику.