Агрономічні здобутки в контексті обміну наукових думок між Україною і Францією - Рудик, С. (Вісник НАН України, 2010)
Рецензія на книгу: Вергунов В.А. Агрономія і становлення науки про тваринництво на теренах України та Франції (друга половина ХVІІІ ст. – 1920 рік). – К., 2009. – 280 с.