Проблеми реформування вугільної промисловості та комплексного використання природних ресурсів - Чукаєва, І.К. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2007)
Визначено напрями ефективного розвитку вугільної промисловості України, доведено, що Україна має достатньо можливостей для подальшого розвитку галузі та її функціонування протягом терміну, який набагато перевищує можливості газової та нафтової промисловості.
---------- Определены направления эффективного развития угольной промышленности Украины, доказано, что Украина имеет достаточно возможностей для дальнейшего развития отрасли и ее функционирования на протяжении срока, который намного превышает возможности газовой и нефтяной промышленности.
---------- The article defines the ways for effective development of the coal industry in Ukraine. It has been proved that the Ukraine has great opportunities for further development of the industry and its functioning during the period that much exceeds the opportunities of the gas and oil industries.
----------