60-річчя академіка НАН України В.П. Семиноженка (Вісник НАН України, 2010)
9 червня виповнилося 60 років відому державному діячеві, визнаному вченому в галузі фізики та матеріалознавства академікові НАН України Володимирові Петровичу Семиноженку.