50-річчя члена-кореспондента НАН України С.К. Коновалова (Вісник НАН України, 2010)
19 червня виповнилося 50 років відомому вченому в галузі гідрохімії членові-кореспондентові НАН України Сергієві Карповичу Коновалову.