Журнали НАН України і Scopus: актуальні питання (Наука України у світовому інформаційному просторі, 2009)
14 квітня 2009 року у приміщенні Міністерства освіти і науки України відбувся семінар "Електронні продукти для науки і освіти: повнотекстова база даних ScienceDirect та реферативна база даних Scopus".