Еволюційний підхід до розвитку теорії стратегії підприємства - Швець, Л.М. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2007)
Досліджено формування і розвиток стратегії підприємства як галузі наукової і практичної діяльності. Саме прийняття і розвиток даної концепції пояснюють виникнення, зростання та успішність діяльності багатьох всесвітньо відомих консалтингових фірм.
---------- Исследованы формирование и развитие стратегии предприятия как отрасли научной и практической деятельности. Именно принятие и развитие данной концепции объясняет возникновение, рост и успешность деятельности многих всемирно известных консалтинговых фирм.
---------- Formation and development of the enterprise strategy as the sphere of scientific and practical activity is considered. It is acception and development of this conception that explains rise, growth and success of many consulting firms well-known in the world.
----------