Перебіг процесу індивідуації в контексті кризи середини життя - Коваль, М. (Соціогуманітарні проблеми людини, 2010)
Стаття містить теоретичний огляд проблеми кризи середини життя в Юнґівській традиції. Детально розглянуто перебіг процесу індивідуації та місце в ньому кризи середини життя. Виділено головні етапи перебігу кризи та акцентовано увагу на внутрішньопсихологічних процесах, які відбуваються на кожному її етапі. The article contains a theoretical overview of midlife crisis from the point of view of Jungian approach. The process of individuation, as well as the place of midlife crisis in it is analysed in detail. The main crisis stages are outlined and special attention is drawn to the inner psychological processes taking place at every stage.